Qysh me ruajtë nxirjen sa më gjatë?

1.Kontakti i gjatë i lëkurës me ujë të nxehtë shkakton rrjepjen e lëkurës.

Ndërsa, nëse bëjmë dushe të shkurtëra me ujë të vakët atëherë nxirja qëndron më gjatë.

diell 1

2.Për të mbajtur ngjyrën e fituar atëherë sugjerohet konsumimi sa më i shpeshtë i ushqimeve me ngjyrë portokalli e të verdhë, i vajit të ullirit, si dhe ushqimeve të tjera të pasura me vitaminë B dhe vitaminë E.

diell 2

3.Pas dushit, mundohuni që të mos fërkoni lëkurën me peshqir, por mundohuni vetëm të thaheni me prekje butësisht me anë të peshqirit.

Young woman in bathroom, rubbing herself dry with towel

4.Përzierja e vajit të ullirit dhe vajit të avokados janë shumë të rëndësishëm për të hidratuar lëkurën në thellësi e për ta mbajtur të butë.

diell 4

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME