Qysh me Rritë Vetëbesimin?

A nuk është ëndrra e qdo vajze që të jetë ” perfekte ”  Qdo vajzë adoleshente e ka momentin kur ata shikohen në pasqyre dhe mendohen ” Unë jam shum e shëndoshë” ose ” Unë jam e shëmtuar ” JO , ju e keni gabim qdo person e ka bukurinë , ju vetem duhet të kuptoni sa të përsosur jeni! Fjala perfekt ju përshkruan juve , se përshkruani ju atë

Ti duhet të jesh vetvetja.. Mos shiko prapa se si dukeni , qka dëshironi të vishni , le të del personaliteti juaj dhe nëse njerzit nuk e pëlqejnë atë ne të gjithë e dijmë se njerzit mendjemëdhenjë sa të pasigurtë janë.

Ti duhet ta duash veten para se dikush tjeter të fillon të don. Duhet të jeni i sigurt se kush jeni! Qdo kush ndonjëherë merrë ndonjë kompliment të keq , Mos u mërzitni për to , Cila është arsya për ti mbajtur komplimentet të pa dëshiruara kur ata ju hedhin juve poshtë? Kështu që mos harroni , djegni komplimentet e këqia.

 

Vendoseni kokën lartë dhe mos lejoni askënd që të shohin se ju dëmton juve , sepse nëse ju lejoni kjo do t’u japë atyre një arsye më shumë për të ju bërë që të ndiheni keq. Kështu i tregoni atyre se edhe në kohët më të këqia ju jeni më të mirët.

Mos ndjekni mendimin e askujt se si duhet të bëheni , jeni vetëm vetvetja.