Qysh me rritë mjekrën në kohë të shkurtë?

Meshkujt më burra ndjehen kur kanë mjekër, sidomos kur kanë një të tillë që lakmohet nga të tjerët dhe është e bukur.

Mirëpo, jo çdo herë meshkujt parapëlqejnë që të kenë një mjekër, prandaj nëse e keni larguar mjekrën dhe dëshironi ta ktheni atë prapë, duhet që t`i ndiqni këta hapa:

Përdorni produkte që janë për këtë gjë.

Bëni masazh fytyrës

Kujdesuni për të duke e rruar herë pas here

Mbushni hapësirat me produkte që janë për mjekër.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME