Qysh Me Rregullu Problemin e Baterise ne iPhone 4S?

Shume prej perdoruesve te iPhone 4S jane ankuar per jetegjatesine shume te shkurter te baterise se telefonit te tyre, prandaj Apple ka leshuar nje update te sistemit te ri iOS 5 me te cilin ky problem evitohet.

Per ta shkarkuar update-in e fundit te versionit iOS 5, pra update 5.01 duhet te shkoni te Settings -> General -> Software Update dhe do te gjeni update-in e fundit. Ky update e ka madhesine 44.6 MB.