Qysh Me Rregullu Pjesen e Djegur te Tepihut?

Nese ju ka ndodhur qe cigarja e ndezur t’ju kete rene ne tepih dhe ai ka filluar te digjet, por ende nuk eshte krijuar nje vrime e madhe, ne anen tjeter shpejt vendosni ngjites. Nga vendet e tepihut te cilat jane te fshehta keputni disa fije dhe ngadale i ngjitni ne vendin e djegur. Ne kete menyre do te “zhduket” pjesa e djegur e tepihut.