Qysh me rregullu orarin e gjumit per t'u bere me produktiv?

Per te qene produktiv gjate dites ne pune, shkolle, apo kudo tjeter eshte shume veshtire nese ju mungon energjia per ate dite pune. Perderisa rekomandohet qe njeriu te bej 8 ore gjume, rezultati i ndjenjes se clodhur ne mengjes me shume varet nga koha se kur duhet te zgjoheni. Ciklet e gjumit zakonisht zgjasin 90 minuta, dhe zgjuarja nga gjumi ndermjet dy cikleve ju ben te ndiheni me te clodhur se sa zgjuarja nga gjumi ne mes te nje cikli.

Sleepyti.me eshte nje mjet i bazuar ne Web i cili ju ndihmon qe ta rregulloni gjumin dhe ne kete menyre rrit shansin qe te mos zgjoheni ne mes te nje cikli te gjumit dhe te ndiheni te lodhur. Ky mjet ka dy mode operimi, njera qe tregon se kur duhet te shkoni te fleni bazuar ne kohen qe duhet te zgjoheni, dhe tjetra qe tregon se kur duhet te zgjoheni bazuar ne kohen kur do te shkoni te fleni.

Hapeni faqen http://www.sleepyti.me.

Caktoni kohen kur duhet te zgjoheni.

Klikoni calculate dhe faqja do te ju tregoj kohet se kur duhet te fleni nese deshironi te zgjoheni te clodhur ne mengjes.

Nese deshironi te dini kur te zgjoheni duke caktuar kohen se kur shkoni te fleni klikoni butonin zzz

Caktoni kohen kur do te shkoni te fleni dhe klikoni calculate