Qysh Me Rinovu IP Adresen Tuaj?

Kjo ndodh tek te gjithe ne. Ju jeni duke shfletuar ne internet dhe ju shfaqet “Page not found.” Ju e shikoni modemin tuaj dhe gjithcka eshte ne regull por nuk e dini pse nuk keni rrjet. Shpesh here problemi eshte se ju duhet ta rinovoni ip adresen tuaj. Keto hapa ju shpjegojne se si ta renovoni ip adresen tuaj, dhe nuk do te keni mundime.

Hapat:

1. Klikoni tek butoni “Start” dhe pastaj klikoni “Run” (ne Windows XP), ndersa ne Windows 7 klikoni “Start” dhe e shkruani “Run” pastaj klikoni ne rezultat.

2. Shkruani “CMD” dhe klikoni “OK” nje dritare do te hapet.

3. Shkruani “ipconfig/ release” dhe shtypni “Enter” kjo do te ju tregoje IP Adresen e tanishme.

4. Shkruani “ipconfig/ renew” dhe shtypni “Enter” kjo do t’i jepe kompjuterit tuaj nje IP Adrese te re.

5. Mbylleni dritaren. Kompjuteri juaj ka nje IP Adrese te re tani.

 • Genius|

  a mundeni me me tregu se si me hjek banin nga 1 Web…

  • Genius|

   ????

 • Genius|

  a mundeni me me tregu se si me hjek banin nga 1 Web…

  • Genius|

   ????

 • Ramiztahiri

  gjitha pytjet ne lidhje me kompjuterin i keni perveq njeres: qush me instalu msn me te re ?

 • Ramiztahiri

  gjitha pytjet ne lidhje me kompjuterin i keni perveq njeres: qush me instalu msn me te re ?

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me i krahasu dokumentet e bashkangjitura në email?