Qysh me rimbush iPhone/iPad më shpejt?

Nëse ju duhet të rimbushni iPhonin ose iPadin tuaj me urgjencë, këshilla e dhënë në këtë artikull do të ju ndihmojë të përshpejtoni rimbushjen.

Rimbush iphone me shpejt

Vendosni iPhonin ose iPadin në Airplane Mode
airplane mode

Lidheni me mbushës
mbushes iphone
Pajisja juaj do të rimbushet shumë më shpejt se normalisht
mbushja iphone

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME