Qysh Me Rikthy Passwordin e Gmail me SMS?

Nese deshironi qe ta siguroni me mire llogarine tuaj ne Gmail, atehere perveq rikthimit te passwordit me nje email tjeter eshte mire te aktivizoni edhe rikthmin e passwordit me ane te sms-ave.

Kycuni me llogarine tuaj ne http://mail.google.com/

Shkoni te Account Settings dhe klikoni Change Recovery Options

the image
Te pjesa SMS caktoni shtetin e operatorit telefonik, dhe shkruani numrin tuaj te telefonit.
the image
Klikoni Can’t access my account
the image
Zgjedhni opcionin I forgot my password
the image
Zgjedhni opcionin SMS recovery, shkruani numrin tuaj te telefonit dhe prisni sms-in me kod.
Shkruani kodin e pranuar dhe klikoni Submit recovery code.
the image
Me pas do te ju hapet dritarja ku do te mund te shkruani passwordin e ri.