Qysh me rikthy ngjyrën e bardhë të rrobave?

Përbërësit:

  • 200 ml ujë
  • 150 ml peroksid hidrogjen.

1.Kombinohen përbërsit në një kovë.

Vendosen rrobat të cilat kanë marrë ngjyrë nga rrobat e tjera.

2.Lihen të qëndrojnë për 30 minuta.

3.Shpërlahen pastaj në ujë të ftohtë.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME