Qysh Me Rikthy Chat-in e Vjeter ne Facebook ne Mozilla Firefox?

Sigurisht qe te gjitheve prej jush nuk i pelqen chati i ri i Facebook.Per ta rikthyer chatin e vjeter ne Google Chrome e kemi cekur edhe me heret ne njerin nga postimet tona ne kete faqe. Kurse tani ne juve do t’ju tregojme se qysh me rikthy chatin e vjeter ne Mozilla Firefox.

Se pari e downloadojme programin GreaseMonkey https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/greasemonkey/

Pas downloadimit te programit e Ristartojme browserin tone.
Tani e hapim Facebook dhe do te shohim qe eshte rikthyer chati i vjeter.