Qysh Me Rikthy Chat-in e Vjeter ne Facebook ne Google Chrome?

Per me rikthy chat-in e vjeter ne facebook ne Google Chrome, shkarkone kete script dhe instalone ate pasi te shkarkohet duke klikuar mbi butonin “Install” dhe pasi te instalohet mbylleni Google Chrome dhe hapeni apet dhe do te ju funksionoj.

Linku per download:
http://userscripts.org/scripts/source/107159.user.js

 

//Falenderojme Denis Avdiu per kontributin ne kete teme.

  • Liindda B

    Un e bona qeta ama tasht spom bonn spo mi qet njerzt online qysh mujj me hek krejt

  • Liindda B

    Un e bona qeta ama tasht spom bonn spo mi qet njerzt online qysh mujj me hek krejt

Qysh me i shiku veprimet tuaja në facebook?

Qysh me rritë numrin e "likeve" në faqen tuaj në facebook?