Qysh Me Ri-instalu Windowsin pa Pasur Nevoje ta Ri-aktivizoni?

Pas cdo formatizimi dhe ri-instalimi te Windowsit ne kompjuterin tuaj, ju duhet ta ri-aktivizoni Windowsin perseri. Ne vazhdim do te mund te mesoni se si te krijoni nje backup te aktivizimit dhe pas ri-instalimit ta riktheni perseri.

Programi Advanced Token Manager lejon qe ti ruani informatat qe i perdor Windowsi validimin e kopjes suaj te Windowsit. Pra fjala Token e paraqet informacionin qe tregon se a eshte valide kopja juaj e Windowsit. Me kete program ju mund ta ruani Token, dhe pas formatizimit ta riktheni keshtu qe Windowsi juaj te jete vali prap.

Shkarko programin nga ketu: http://www.softpedia.com/get/System/Back-Up-and-Recovery/Advanced-Tokens-Manager.shtml

Hapeni programin dhe do te shihni kodin tuaj te aktivizimit. Klikoni Backup Activation per ta ruajtur.
Klikoni Yes, dhe pasi te perfundon porcesi, Token do te ruhet ne folderin e njejte ku gjendet programi.
Tani do te shohim kompjuterin tuaj pas formatizimit, i cili pa aktivizim duket keshtu:
Hapeni programin dhe klikoni Restore Activation:
Pas perfundimit te ketij procesi, do te shihni se Windowsi eshte riaktivizuar

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes “Google Docs”?

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes metodës “Adobe Acrobat”?