Qysh me rezervu Emrin Tregtar (Trademark)?

Fletëparaqitja për rezervimin e emrit tregtar

  •  Marrëveshja për shfrytëzimin e Emrit tregtar,
  •  Leja e njoftimit ose pasaporta,
  •  Pagesa në vlerë prej 5 euro në dobi të Zyrës së Regjistrimit.

(Kjo vlen vetem per Kosove)

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME