Qysh Me Resetu Passwordin e Harruar te Windowsit?

Ekziston nje menyre shume e lehte per ta resetuar passwordin e Windowsit ne kompjuterin tuaj ne rast se e keni harruar ate. Per ta bere kete duhet ta keni nje CD te Windowsit.

Vendosni CD-ne e Windowsit ne kompjuterin tuaj, dhe me pas startoni nga CD-ja. Me pas klikoni opcionin “Repair your computer”.

Me pas zgjedhni opcionin Command Prompt
Se pari duhet te shkruani kete komand per te krijuar nje backup te fajllit origjinal:

copy c:windowssystem32sethc.exe c:

Me pas shkruani komanden:

copy c:windowssystem32cmd.exe c:windowssystem32sethc.exe

Me pas ristartoni kompjuterin tuaj.
Pasi te shfaqet login screen, shtypni 5 here tastin Shift dhe do te ju shfaqet Command Prompt.
Per ta resetuar passwordin thjeshte shkruani kodin e meposhtem por ne vend te userit qe e kemi shkruar ne ju do te shkruani te dhenat tuaja:

net user qyshme PasswordiIRi

 

Tani do te mund te kyqeni me passwordin tuaj te ri.

 

 • Bravo per kit artikull qe nevojitet…

 • Toni

  Bravo per kit artikull qe nevojitet…

 • Agim Selmani

  nuk e kam nej gje te qart per CD-ne a duhet Cd-ja qe e ke formatu Windowsin apo eshte ndonje cd special per kete gje nese eshte nje CD tjeter nese mund te me ndihmoni ku me downloadu apo si me e lyp ne InterneT.

 • Lushi

  e nese ske cd qysh munesh me hek pasin

  • Lushi

   aaa

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes “Google Docs”?

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes metodës “Adobe Acrobat”?