Qysh me reciklu maicën?

Paisjet e nevojshme janë: Maicë që nuk është në përdorim, gërshërë dhe dituri bazike në qepje,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dhe produkti Final:

//Falenderojmë lexuesin tonë Gent Thaci për kontributin në këtë temë.

Qysh me maru Pankarte Proteste me mjete te zyres?

Qysh me kriju flamura të vegjël?