Qysh me qesh shumë bukur?

Më mirë është të qeshesh me gojë të hapur e jo ta zgjatni dorën dhe ta mbyllni gojën ..!!!
Unë Monika do t’iu japi disa shembuj
1) Kur qesh mos e vë dorën tek goja, madje edhe atëherë kur qesh me të madhe.

2) Mos qesh në mënyrë të zhurmshme , ngaqë tek tjetri lë një përshtypje të keqe.
3) Mos e godit me bërryl tjetrin përderisa ti qesh.
4) E qeshura duhet të jetë kurdoherë e matur.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME