Qysh me qenë më i dashur nga familja?

1.Shfaqni familjes suaj që mund të të besojnë, dhe prisni të njejtën nga ata.

Untitled 2

2.Mënjanoni thashethemet dhe fjalët pas shpinës së të tjerëve.

Nëse keni ndonjë paqartësi, pyetje apo sugjerim drejtohuni nga personi dhe flisni me të.

Untitled 3

3.Tregoni respekt ndaj të gjithë anëtarëve të familjes, pa marrë parasysh nëse janë më të vegjël se ti.

Untitled

4.Ndihmoni anëtarët e familjes në mënyra të thjeshta e të vogla.

Nëse prindërit kthehen vonë nga puna përgadisni darkën për ta, apo bëni ndonjë punë në shtëpi.

Untitled 4

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME