Qysh Me Qene Bashkëshort i mirë?

Shumë meshkuj nuk dinë si të veprojnë në jetën bashkëshortore dhe nuk kuptojnë pikëpamjet e grave të tyre.

Ja disa veti që u nevojiten meshkujve:

1. Sigurohuni në punësim
2. Çdo ditë thoni gruas suaj se e dashuroni
3. Jepni të holla për pagesën e faturave
4. Rregulloni parregullsitë që janë në shtëpi
5. Kaloni kohë me fëmijët tuaj
6. Tregoni se ajo është e vetmja në mendjen tuaj
7. Bëni komplimente kur ajo shton peshë
8. Ndihmojeni që të ulë peshën
9. Inkurajojeni gruan tuaj që t’i ndjekë ëndrrat e saj.
10. Qëndroni afër saj në kohë të vështira
11. Lavdërojeni kur ajo bën diçka të mirë
12. Mos flisni keq për nënën e saj (mos harroni, ajo është gjysma e imazhit të nënës së saj)
13. Mundohuni ta kuptoheni për çdo gjë
14. Jepni përgjigje kur është nevoja
15. Kur gruaja juaj është e sëmurë, mundohuni t’i ndihmoni rreth shtëpisë, sepse ajo do ta bënte të njëjtën gjë për ju!

/Telegrafi/

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME