Qysh Me Preke Hunden me Gjuhe?

Aftesia e te prekurit te hundes me gjuhe eshte nje tipar gjenetik. Nese i keni gjenet e duhura, prap se prap duhet te mesoni se qysh me prek hunden me majen e gjuhes. Mbajeni ne mend, jo gjithkush mund ta bej kete! Andaj provojeni!

Shtrijeni gjuhen tuaj drejte perpara.

Terhiqeni buzen e eperme perfundi rendit te eperm te dhemeve.

Duke shfrytezuar ndihmen e buzes se poshtme, kthejeni gjuhen ne drejtim te hundes.

Relaksohuni dhe drejtoni gjuhen nga hunda ne menyre qe ta prekni me majen e gjuhes pjesen me te afert te hundes.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME