Gjuveq

Nese ju hahen perimet shume, apo deshironi te keni dicka te shpejte dhe te lire per te ngrene, e te lehte per te u pregaditur, ju preferojme Gjuveqin.

Se pari e bleni gjuveqin ne dyqan, dmth eshte lloj i ushqimit te gatshem.

Pastaj, ne nje fortere vendosni vaj, dhe kur te nxehet vaji e shtoni sasine e gjuveqit.

Gjate nxehjes preferohet te shtohet edhe Shmandi, pasi i jep nje shije shume te mire. Ju befte mire.