Kafe te Castit

Vendosni uje ne cajnik (gjygym) dhe nxeni ujin.

Mbusheni nje luge me kafen tuaj, dhe vendoseni kafen ne filxhan. Lugen e mbushni varesisht se sa deshironi qe te jete kafeja juaj e forte.

Vendoseni nje luge caji me uje shume te ngrohte sa per te sperkatur kafen tuaj. Ne rrast se perdorni sheqer, vendoseni edhe ate, dhe shtypeni apo perzieni kete sasi duke “rrahur” muret e filxhanit.

Perzieni edhe ujin e ngrohte te mbetur.

Kafese mund ti shtoni krem, qumesht, kakao apo te tilla, sipas deshires.