Qysh Me Pre nje Video ne YouTube?

Ne disa raste pasi ta ngarkoni videon ne YouTube i vereni disa pjese te videos te cilat nuk ju pelqejne. Ne vend te editimin te videos ne kompjuterin tuaj dhe ringarkimit te serishem ne YouTube, ju mund ti preni pjeset e panevojshme  te videos menjehere ne YouTube.Kyquni ne YouTube me llogarine tuaj.

Shkoni te My Account -> Videos.

Gjeni videon te e cila deshironi ti preni pjeset e caktuara, dhe klikoni Edit video

 

Ne dritaren Edit video zgjedhni Quick Fixes, me pas zgjedhni opcionin Trim.

Tani mund ti levizni dy shiritat per fillimin dhe fundin e videos.

Pasi te perfundoni klikoni butonin Done.

Klikoni butonin Save ne anen e djathte larte te dritares. Nese deshironi qe kete pjese ta ruani si video te re, klikoni shigjeten e vogel dhe me pas zgjedhni opcionin Save As.

Nese deshironi ta ktheni videon si me pare, klikoni butonin Revert to Original.