Qysh Me Postu Nje Status Update ne Facebook me Date te Mehershme?

Ne vazhdim do te mund te mesoni se si te postoni nje status update ne facebook ne nje date te mehershme.

Kycuni me llogarine tuaj ne Facebook, dhe shkoni ne faqen e profilit tuaj.

Vendosni kursorin e mausit ne vijen qe gjendet ne mes te faqes se profilit tuaj, dhe pasi te shfaqet nje plus klikoni mbi te.

Zgjedhni llojin e update-it qe deshironi ta beni. Ne rastin tone kemi marre nje status.
Shkruani statusin sipas deshires, klikoni ikonen e kalendarit dhe caktoni daten.
Klikoni Post per te perfunduar.
  • Sen skum kuptu qetu veq nejse…

  • Sen skum kuptu qetu veq nejse…

  • Ne foto po shihet vetem kush e ka me TIMELINE , a ka mundesi edhe pa timeline ?

  • Ne foto po shihet vetem kush e ka me TIMELINE , a ka mundesi edhe pa timeline ?

Qysh me i shiku veprimet tuaja në facebook?

Qysh me rritë numrin e "likeve" në faqen tuaj në facebook?