Qysh Me Postu ne Facebook Permes Google+?

Keni ndonjë gjë interesante, por nuk dëshironi të shkruani 2 poste, edhe në facebook edhe në google +? Mësoni se si në mënyrë të thjeshtë të dërgoni postet tuaja nga google + në facebook.

Kyçuni në facebook-un tuaj

Shkoni në Facebook Mobile, që të gjeni e-mailin tuaj të personalzuar. Kopjojeni.

Kyçuni në google + dhe shkoni tek faqja e circles

Shtoni e-mailin që e kemi kopjuar në facebook. Venodsjani emrin “Update facebook”, “Post to facebook” apo diç të tillë.

Postoni çkado që të dëshironi në google +, dhe shtoni rrethin (circle) të Update facebook apo sido që ta keni emërtuar si pranues, sa herë që dëshironi që posti të shfaqet edhe në facebook.

Tashmë posti është edhe në facebook

Shënim
Limiti i shkronjave është 45. Sapo kalohet 45, shfaqen tre pika.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME