Qysh Me Porosit Vizitkarta Falas nga Facebook-u?

Per te gjithe ata qe i kane deshire vizitkartat kreative, tani mund te porosisin edhe nepermjet Facebook-ut vizitkarta me nje dizajn interesant dhe unik.

Kompania Moo ka organizuar nje promocion nepermjet te cilit shperndan falas 5000 komplete te vizitkartave ne dite. Nje komplet permban 50 vizitkarta, dhe nese keni fat mund
ti merrni gati gratis, pasi qe do te paguani vetem shpenzimet e postes.

Krejt cka duhet te beni eshte:
1. Te keni Timeline te aktivizuar ne Facebook. (Shiko ketu qysh me aktivizu timeline)
2. Shkoni te profili juaj.
3. Klikoni “About” qe ndodhet ne anen e majte perfundi te dhenave tuaja.
4. Ne dritaren e re klikoni “Contact info”qe ka nje ikone te vogel te vizitkartes.


5. Zgjedhni “Print Cards”
6. Mbushni te dhenat qe deshironi ti keni ne vizitkarte dhe perfundoni porosine.

Vizitkartat do te duken keshtu:

 • njoniqatje

  apet po lyp pare per post, se i plotesova krejt t’dhonat qysh duhet

 • njoniqatje

  apet po lyp pare per post, se i plotesova krejt t’dhonat qysh duhet

 • Krejt jon falas por qe duhet me pagu posten 😛 ….. epo sikur me kushtu 100$ si 0.01$ apet duhet me karta t bankes e qishtu pshtjellt

 • Krejt jon falas por qe duhet me pagu posten 😛 ….. epo sikur me kushtu 100$ si 0.01$ apet duhet me karta t bankes e qishtu pshtjellt

 • a bon me dit sa bohet per kosov .. ? 

 • a bon me dit sa bohet per kosov .. ? 

 • Fisnik S

  3,50 euro bohet per kosove

 • Endrit

  a vlejne ende keto vizitekarta ?
  dhe sa kushton per kosove ?

  • lindi

   kush mundet mem ndihmu me porosit ?

Qysh me i shiku veprimet tuaja në facebook?

Qysh me rritë numrin e "likeve" në faqen tuaj në facebook?