Qysh me planifiku nje dite me bore

Keni kohe te lire dhe eshte nje dite me bore por nuk dini se cka te beni, Ne te vertete ju mund te kenaqeni vetem percillni hapat me poshte.


Dilni me shoket. Ju mund ta ndertoni njeriut e debores, ose te luani dicka qe juve vertet do te ju kenaqe.

Spend a third of the time playing outside.

Mire ju mund te kaloni kohe edhe duke shikuar ndonje film, ose te luani ne kompjuter dhe playstation. Kjo eshte nje gje tjeter qe ju mund te kenaqeni gjate diteve me bore, kur jashte nuk keni se cfare te beni.

Spend a third of the time inside.

Kryeni te gjitha detyrat per shkolle. Mund te ju duket e pamendueshme, por ju pastaj do te keni kohe te lire gjate tere javes nese sot i kryeni te gjitha detyrat qe keni per te gjithe javen.

Spend some time catching up on homework.

Keni kujdes mos qendroni shume gjate jashte sepse mund te ftoheni

Mos haroni te kenaqeni.