Qysh Me Perserit Videon ne Youtube Pambarim?

Udhezimet:

  • Gjeni videon ne YouTube, te cilen deshironi ta perserisni.
  • Ne address bar, shtoni fjalen infinite para fjales youtube. Kjo eshte menyra me e lehte per te perseritur videon pambarim ne Youtube.
  • Kur te keni perfunduar do te shihni dallimin nga:


Ne:

http://www.infiniteyoutube.com/watch?v=dMH0bHeiRNg

Poashtu mund te hyni edhe ne http://www.infiniteyoutube.com dhe te postoni linkun e videos ne kutine e kerkimit.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME