Qysh Me Permiresu Kualitetin e Video Thirrjeve ne Skype?

Bisedat me video thirrje ne Skype jane te mrekullueshme pasi qe kualiteti i zerit dhe i fotografise eshte mjafte i mire, por eshte e mundshme qe ta permiresoni kualitetin e video thirrjeve edhe me shume.

Se pari duhet te shkoni te folderi ku e keni te instaluar programin Skype (ne “Documents and Settings”) dhe gjeni fajllin “config.xml”. Hapeni fajllin dhe gjeni pjesen <video>.

Pasi ta keni gjetur, vendosni kodin ne vijim nen pjesen <video> :

<CaptureHeight>480</CaptureHeight>
<CaptureWidth>640</CaptureWidth>
<Device>shkruani llojin e kameres suaj ketu</Device>
<Fps>25</Fps>

Ruajeni fajllin e ndryshuar dhe mbylleni.

Me pas shkarkoni programin ffdshow nga ketu: http://sourceforge.net/projects/ffdshow-tryout/

Keni kujdes se opcioni “Raw video” te jete “all supported”, dhe opcioni “Deinterlacing” ta kete te vendosur tikun.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME