Qysh Me Permiresu Jetegjatesine e Baterise se Llaptopit?

Është një problem i njohur rreth asaj që shumë aplikacione të Microsoft janë duke harxhuar baterinë e llaptopit dhe, për ta përmirësuar këtë problem, ju mund të përdorni Microsoft Fix IT. Ky aplikacion ju ndihmon në rritjen e jetëgjatësisë së baterisë në llaptopin tuaj, ashtu që ju mund ta përdorni atë për një kohë më të gjatë, pa pasur nevojë që ta mbushni atë.

Çfarë përmirëson?

– Periudhën mjaft të gjatë kohore para se të shkojë kompjuteri në “gjumë”

-Përdorimin një screen saver në vend që të vendoset kompjuteri në “gjumë”

-Ndriçmin shumë të lartë

-Plani për fuqi e llaptopit nuk është i vendosur sipas planit më efikas për fuqi

-Adapteri për wireless jo i vendosur për kursim të rrymës

-Gjendja minimale e procesorit është e vendosur shumë lart

Si ta përdorni këtë aplikacion?

-Shkarkoni arnimin MicrosoftFixit.power.Run.exe këtu ose nga lidhja e drejtpërdrejtë

-Klikoni me të djathtën dhe instalojeni atë si administrator

-Ndiqni udhëzimet dhe kryeni procesin

Funksionon me llaptopët dhe netbookët që kanë Windows XP / Windows Vista / Windows 7./

Burimi: pcworldalbania

  • Blond

    jav qifsha idiotat po kuy po ta prishka pc krejt tash po ma qet “preparing your desktop” qysh me rregullu se krejt po mi hup senet po ky koka virus a qeshtu msoni ju njerz a????

  • Blond

    jav qifsha idiotat po kuy po ta prishka pc krejt tash po ma qet “preparing your desktop” qysh me rregullu se krejt po mi hup senet po ky koka virus a qeshtu msoni ju njerz a????