Qysh me përgaditë pije me mjedra?

Përbërësit:

  • 500 gram mjedra
  • 500 ml lëng molle
  • 1 gotë limonadë
  • 3 gota likeri rum
  • 2 lugë sheqer.

Lahen mjedrat të cilat futen në mikser apo blinder pastaj për tu bluar.

Shtohet limonada.

Shtohet edhe lëngu i mollës. sheqeri, rumi dhe disa copa akulli.

Përzihet masa mirë dhe vendoset në gotë, grykën e të cilës e lagim me lëng limoni dhe e sheqerosim.

pije

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME