Qysh me përgaditë mushkëri pule me patate?

Përbërësit:

  • 1 kg patate
  • 500 gram mushkëri
  • 200 gram miell misri
  • 100 gram miell gruri
  • kripë.

Mushkëritë e pulës i premë në copa të vogla, përmbi ia hedhim miell misrin, miellin, kripen dhe i përziejmë.

I fërgojmë në tigan, ndërsa në anën tjetër patatet e prera i fërgojmë.
Pas pjekjes i vendosim në enën për shërbim.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME