Qysh me përgaditë maskë për sy të fryrë?

Së pari përgaditet një përbërje e fortë me kamomil.

Pasi ajo të jetë ftohur, zhytni në të dy copa pambuku dhe vendosini në sy duke i lënë për 15 minuta.

Përdoreni këtë maskë për disa javë rresht dhe do të shikoni efektin e menjëhershëm të kësaj kure popullore.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME