Qysh me përgaditë krem për torte me margarinë?

Përbërësit:

  • 200 gram margarinë
  • 200 gram sheqer pluhur
  • 200 gram qokollatë
  • 2-3 lugë qumësht.

Përzihet me mikser margarini i zbutur duke shtuar gradualisht sheqerin pluhur.

Pasi të jetë bërë në formë shkume shtohet qokollata e shkrirë dhe qumështi.

Përzihet përsëri dhe është e gatshme për lyerjen e torteve.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME