Domate te Thara

Domatet e thara ne diell jane te shendetshme edhe te shijshme. Mund t’i beni me kripe apo edhe me salce.

Sasia e domateve varet nga ajo se per sa persona doni t’i pregadisni, por per 2 deri 4 persona preferohen 4 deri 6 domate.

Ndajeni secilen domate ne 6 deri 8 copa

Vendosni pak sheqer dhe kripe mbi to, dhe leni aty ku i kap dielli (preferohet ne sip. te brendshme) per 1 jave, ose deri sa ju ta vlersoni se eshte de-hidratuar mjafte.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME