Qysh me përgaditë brownie të shëndetshme?

Përbërësit:

  • 1 gotë bajame
  • 4 lugë kakao pluhur
  • 1 gotë hurma.

Vendosen bajamet në blinder së bashku me kakaon.

Përzihen derisa të bëhet masë zalli.

Shtohen hurmat e pastruara nga farat, dhe përzihet derisa të bëhet masë e njëllojtë.

Rrafshohet në një enë të rrafshët dhe dekorohet me disa bajame të copëtuara.