Qysh me përgaditë biftek me bukë të skuqur?

Përbërësit:

 • 500 gram biftek
 • 3 rriska buke
 • 1 vezë
 • 2 lugë qumësht
 • 4 copa proshutë
 • 4 copa kaqkavall
 • 400 gram misër
 • 1 karotë
 • 1 trangull
 • kripë
 • piper.

Zihen perimet e prera imët.

Kullohen, shtohet kripë dhe vaj uliri.

Biftekët lyhen me vaj dhe skuqen në tigan, pastaj kripohen.

Proshuta fërgohet gjithashtu.

Riskat e bukës kalohen në vezë me qumësht dhe fërgohen në vaj të nxehtë.

Në pjatë ku do të shërbehen vendosen rriskat e bukës, mbi to bifteki i skuqur, mbi biftekë vendoset proshuta, e mbi proshutë kaqkavalli.

Bifteku shërbehet me perimet e kombinuara.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME