Qysh Me Perfundu nje Lidhje?

E ndieni se ka perfunduar, por deshironi te jeni shoke, dhe deshironi qe mos ta beni ate te vuaj? Ja ku jane disa hapa.

Mos bej asgje romantike kete dite. Ajo do ta mbaje mend kete. Nese ka perfunduar ka perfunduar askush nuk mund ta ndryshoj kete.

Tregojini se ju mendoni se ka perfunduar por ju deshironi te mbeteni shoke.

Tregojini per gjerat e mira qe ju ka bere te dashuroheni ne te. Kjo do t’i ndihmoj asaj dhe keto do t’i merr si komplimente, dhe ju mund te mbeteni shoke.

Pyete “A ndiheni mire qe po ndodh kjo?”, edhe pse pergjigja ne te shumten e rasteve do te jete jo.

Tregojini se ju vjen keq. Largohuni dhe mos kontaktoni per disa dite.

Thuani asaj qe deshironi te mbeteni shoke.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME