Qysh me përfitu nga ndryshimi i vlerës së valutave? 

Hapi 1
Hape llogarinë në Raiffeisen Bank dhe futi paratë në të.
1

Hapi 2
Nënshkruaj kontratën zërore, për të dhënë urdhërin e këmbimit në telefon, jo në degë si të gjithë klientët e tjerë.

4

Hapi 3
Përcjelli lajmet dhe hulumto se çka ndikon në ngritje/rënie të vlerës së një valute.

3fe27696427ab78cefe0d8414a0d

Hapi 4
Thirr në telefon dhe jep urdhërin për këmbim të valutave.

Sygjerim: Prit deri sa të ngritet vlera e valutës që je duke mbajtur dhe rishite me çmim më të lartë. Diferenca është profiti yt.

Por, si çdo investim, edhe investimi në letra me vlerë përmban rreziqe të caktuara, për shkak se nuk mund të parashikohet me saktësi performanca e ardhshme. Ne ju rekomandojmë që të caktoni një takim me këshilltarin financiar në bankën Raiffeisen për t’ju informuar me gjerësisht mbi mundësitë dhe rreziqet e investimit në letrat me vlerë. 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME