Qysh me përdor WhatssApp-in në kompjuter?

Një ndër aplikacionet më të popullarizuara për mesazhe në smartphone, Whatsapp ka lansuar edhe webfaqen nëpërmjet të cilës mund të dërgoni mesazhe nga kompjuteri.
whatsapp ne kompjuter

1. Sigurohuni që keni versionin e fundit të aplikacionit WhatsApp duke e shkarkuar nga PlayStore
update whatsapp ne playstore

2. Në Google Chrome hapni https://web.whatsapp.com/

scan qr code whatsapp

3. Skanoni QR kodin e shfaqur ne webfaqe me smartphone. Për ta skanuar QR kodin duhet të hapni WhatsApp-in dhe të zgjedhni Settings->WhatsApp Web.

Tani mund ta përdorni WhatsApp-in në Google Chrome në desktopin/llaptopin tuaj.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME