Qysh me përdor photoshop-in për të krijuar një efekt “Vintage” në fotografi?

Besoj se do të ketë një grup të gjërë personash të cilët janë të interesuar të dijnë se si të krijojnë një efekt “Vintage” për fotot e tyre. Në qoftëse nuk e dini se cfarë është efekti “Vintage” do ju rekomandoja të shkonit dhe të shikonit një koleksion fantastik me fotografi vintage të realizuara nga Katrology.
30 Fotografi Vintage për t`ju Frymëzuar! Në këtë mësim do mësoni se si të përdorni “Curves” në Photoshop për të manipuluar ngjyrat dhe për të krijuar efekte të ndryshme!

 

Nga: http://www.katrology.com

 • ju faleminderti shum amo nuk mundem te mson dot me pohtoshop

 • ardi korreshi

  Shum interesante dhe un jam shu i fixuar pas fotoshop-it

 • ardi korreshi

  Shum interesante dhe un jam shu i fixuar pas fotoshop-it

 • Guest

  bravo Kristi e shume bukur e kam prakti ku disa here

 • Guest

  bravo Kristi e shume bukur e kam prakti ku disa here

 • bravo Kristi shume bukur e kam praktiku disa here..por na ndihmo me ndnje tutorial me te ceshtire edhe me te bukur nqs mundesh

 • bravo Kristi shume bukur e kam praktiku disa here..por na ndihmo me ndnje tutorial me te ceshtire edhe me te bukur nqs mundesh

 • Wassa

  Nuk me pelqeu fare

 • Wassa

  Nuk me pelqeu fare

Qysh me maru Pankarte Proteste me mjete te zyres?

Qysh me kriju flamura të vegjël?