Qysh Me Perdor nje Fanpage si nje Antar i Thjeshte kur Jemi Admin ?

Ne rast se keni fanpage, por keni deshire qe kur te postoni ne te te shfaqet se keni postuar ju, pra si antar e jo si faqe, eshte e mundshme kjo gje shume lehte.

Se pari shkoni ne opcionin edit page ne te djathte larte:

Pas kesaj shkoni tek your settings, dhe largoni tickun nga “Always comment and post on your page as faqjajuaj even when using Facebook as userijuaj.” dhe klikoni save changes.

Kurdo qe doni ta perdorni facebookun si faqe, ne Wall te faqes e keni ne te djathte “Use Facebook as faqjajuaj”.