Qysh Me Perdor Kursorin e Mausit si Laser ne PowerPoint?

Gjate prezantimit te slideshow ne PowerPoint mund ta perdorni kursorin e mausit qe te terheqni perqendrimin e shikuesve ne pikat e caktuara te prezantimit.

Per te filluar slideshow-in duhet te shtypni tastin F5, ose ne menyne Slide Show te zgjedhni njerin prej opcioneve From Beginning ose From Current Slide.

sshot-2

Gjate slideshow-it, mbajeni te shypur tastin Ctrl dhe tastin e majte te mausit qe te shfaqet kursori ne forme te laserit.

sshot-1

Levizni mausin per te terhequr vemendjen e shikuesve ne pika te caktuara gjate prezantimit tuaj.

Nese deshironi te ndryshoni ngjyren e kursorit, shkoni ne menyne Slide Show, dhe zgjedhni opcionin Set Up Slide Show

sshot-4

Per ngjyre te laserit mund te zgjedhni njeren prej tre ngjyrave: kalter, kuq, ose gjelber. Zgjedhni ngjyren dhe klikoni OK.

sshot-5