Qysh Me Perdor iPhone si Skaner te Dokumenteve?

Downloadoni dhe instaloni programin Genius Scan ne iPhone. Programi
nuk eshte me pagese dhe mund te merret nga App Store.Skanimi:
Pasi te kryhet skanimi, dokumentin mund ta ruani si fotografi, apo
edhe ta dergoni si email.

//Falenderojme Fisnik Sylka per kontributin ne kete teme

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME