Qysh Me Përdor iPhone si Maus te Kompjuterit?

Programi Splashtop Remote Touchpad mundeson qe ta kontrolloni kompjuterin tuaj me ane te iPhone.

Shkarkoni programin Splashtop Remote Touchpad nga iTunes dhe instalojeni.

sshot-2011-04-25-[00-25-21]

Pasi ta keni instaluar, hapeni programin.

sshot-2011-04-25-[00-25-55]

sshot-2011-04-25-[00-26-16]

Me pas ne pjesen e poshtme te ekranit do te shihni instruksionet e metejshme per perdorimin e programit.

sshot-2011-04-25-[00-26-43]

Tani duhet ta instaloni programin Splashtop Remote Touchpad ne kompjuterin tuaj. Shkarkoni ketu.

sshot-2011-04-25-[00-13-19]

Pasi ta keni shkarkuar, instaloni programin ne kompjuter.

sshot-2011-04-25-[00-27-50]

sshot-2011-04-25-[00-31-29]

Pas instalimit mund ta konfiguroni programin per perdorim sipas deshires.

sshot-2011-04-25-[00-33-29]

sshot-2011-04-25-[00-34-03]

Pasi ta minimizoni programin, do te ju shfaqet nje mesazh qe ju tregon se programi vazhdon te punoj ne prapavije.

sshot-2011-04-25-[00-34-17]

sshot-2011-04-25-[00-39-03]

Tani programi eshte instaluar ne kompjuter, hapeni programin ne iPhone dhe zgjedhni kompjuterin tuaj per tu lidhur. Kujdes, wirelessi duhet te jete aktiv ne te dy pajisjet.

sshot-2011-04-25-[02-13-35]

Ne hapin e radhes do te ju kerkohet te shkruani passwordin te cilin e keni caktuar me pare gjate instalimit.

sshot-2011-04-25-[02-14-02]

Klikoni OK, dhe do te ju shfaqet opcioni per touchpad.

sshot-2011-04-25-[02-14-27]

Nese deshironi ta perdorni si tastiere, atehere shtypni ne pjesen e majte larte te ekranit.

sshot-2011-04-25-[02-15-52]

sshot-2011-04-25-[02-16-18]

 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME