Qysh me perdor Google per konvertimin e Valutes?

Nese deshironi ta kuptoni ne menyre me te shpejte ne interenet se sa vlejne 100 Euro apo 100 Leke ne ndonje valute tejter atehere krejt cka duhet me bo eshte me shku ne www.google.com dhe ne kutine e kerimin te shrkuani pershembull:

100 Euro to USD (Per ti shikuar se 100 euro sa Dollar amerikan vlejne)

100 Euro to Pound (Per ti shikuar se 100 euro sa Funte angleze vlejne)