Qysh Me Perdor Armen ne Paintball?

Mbajeni armen sic duhet. Mbajeni serbatorin e armes ne shpatull me kujdes. Kembezen e mbani me doren dominante tuajen.

Drejtoje armen. Me te dyja syte e hapur mundohuni te drejtoni armen drejt cakut dhe gjuani.

Gjuani. Shumica e armeve kane fuqi te madhe te gjuajtjes dhe kane efekt te madh.

Ne rrast se po gjuani mbi dike qe eshte ne levizje, gjuani perballe tyre, keshtu qe ata do te bijne ne gracken tuaj.