Qysh Me Perdor Androidin per me Ndal Cigaren?

Eshte fillimi i vitit te 2012 dhe do te ishte shume e mire qe te ndaloni pirjen e cigares, ketu jane disa aplikacione qe mund te ju ndihmojne qe ju te ndalni cigaren.

1. QuitNow!

Quitnow eshte nje aplikacon i cili do te mund te ju ndihmoje se sa shume ju mund te qendroni, dhe do te ju tregoje se sa para keni kursyer, perveq qe ju kurseni parate ju ruani edhe shendetin tuaj.
QuitNow! Android app

2. Quit Smoking.

Edhe ky po ashtu eshte nje aplikacion shume interesant. Kur ju jeni afer qe te pini cigare ju shtypeni butonin e kuq ne te cilin shkruan Smoke, dhe pastaj aplikaconi do te ju pyes se cfare jane nivelet e stresit, kjo do te ju pyet se a mund te duroni pa Cigare. Ky eshte pak me ndryshe se QuitNow! dhe mund te punoje me mire me ata qe nuk munden te ndalin duhanin.

Quit Smoking

3. Smoke Control

Ky eshte nje aplikacion tjeter per te cilet nuk deshirojne qe te ndalojne duhanin. Kjo do te ju kontrolloje se sa duhan duhet te pini dhe kur mund te ndizni nje cigare tjeter.
Smoke Control

 

 • mbroje shendetin tend

 • mbroje shendetin tend

 • Taulant Cekrezi

  Flm per info.
  Sapo instalova Quitnow! dhe pashe qe paskam kursyer gati 1700 euro duke lene cigaren !

 • Taulant Cekrezi

  Flm per info.
  Sapo instalova Quitnow! dhe pashe qe paskam kursyer gati 1700 euro duke lene cigaren !

 • no name

  qysh me shkarku qeto Quitnow edhe tjerat?

Qysh me fitu smartphone OnePlus One?

Qysh me liru hapsësirë në iPhone duke optimizuar fotografitë?