Qysh me pastru xhamin e ndonje fotografie?

Xhami i piktures suaj eshte bere i papaster. Ketu eshte nje metode shume e lehte per pastrimin e xhamit te fotografsie.

Merni nje lecke pastrimi dhe ate vendoseni ne uje te nxehte.

Dip a cleaning cloth into hot water.

Vendosni edhe pak alkool.

Dip in alcohol.

Veproni si ne foto.
Wring thoroughly.
Perdoreni tani kete lecke per te pastruar xhamin e fotografise. Kjo do te pastroje te gjitha papastertite qe gjenden aty.

Use this cloth to clean the glass.

Pasi qe ta pastroni ate xhamin, pastrojeni edhe njehere me nje lecke te paster.

Polish the glass immediately after cleaning it, using a chamois or tissue paper.

Vazhdoni ta pastroni deri sa te shihni qe fotografia eshte e paster.

Continue polishing until the glass is dry and glossy.

Keni kujdes mos perdorni ndonje lecke te papaster per pastrimin e xhamit te fotografise.