Qysh Me Pastru Vezen e Derdhur (thyer)?

Nëse ju ndodhë që gjatë punës në kuzhinë apo kudoçoftë të ju bie dhe thehet veza, mos bëni panikë, është lehtë që të pastrohet.

Materiali që ju duhet:
Kripë kuzhine
Fshisë apo brushë e vogël
Gazetë
dhe sigurisht, shporta

Hidhni kripë kuzhine mbi hapsirën ku është thyer veza

Pritni derisa veza ta thith apo abosorbojë tërë kripën

Fshijeni apo largojeni me brushë ose me fshisë vezën në gazetë. Do largohet nga dyshemeja apo sipërfaqja ku gjindet lehtë.

Largojeni vezën dhe hidheni në shportë. Më shumë kujdes me vezen tjetër ;).

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME